Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec


fundacija vila galja

Spoštovani,

dolgoletna tradicija dobrega sodelovanja s starši je odlika Vrtca Galjevica. Sodelovanje staršev z vrtcem se je še okrepilo z ustanovitvijo Fundacije Vila Galja, ustanove za pomoč otrokom v decembru 2013.

Fundacija dopolnjuje poslanstvo Sklada vrtca Galjevica, zaradi pravne oblike pa omogoča tudi druge načina pridobivanja sredstev (npr. namenitev 0,5 % dohodnine). Skrbela bo za promocijo in pridobivanje čim večjega števila podpornih članov, ki bodo s svojimi prispevki podpirali izvajanje programa Sklada vrtca.

Upravni odbor fundacije sestavljajo: Andrej Iskra (predsednik), Mirjam Kepic, Olga Kolar.
Nadzorni odbor fundacije sestavljajo: Nives Počkar (predsednica), Andrej Sladič.

V imenu ustanoviteljev in prve uprave fundacije vas vljudno vabim, da tudi vi postanete del nečesa lepega. Skupaj lahko prispevamo k nepozabnim doživetjem in brezskrbnemu otroštvu čim večjega števila otrok.

 
Andrej Iskra,
predsednik fundacije
 

 

 

Postanite podpornik fundacije

Posameznik ali pravna oseba postane podpornik fundacije s podpisom pristopne izjave. Fizična oseba, ki postane podpornik fundacije donira 10 EUR v koledarskem letu. Pravna oseba donira znesek vsaj 100 EUR letno.

 

Pristopno izjavo pošljete ali oddate na naslov Vrtca Galjevica (Galjevica 35, Ljubljana). Na pristopni izjavi označite ali želite donirati tudi 10 EUR letno.

Donacijo lahko nakažete na račun:
IBAN SI56 1010 0005 2692 335,
sklic za Vrtec Galjevica: 2023-24.