Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Temeljni cilj svetovalne dejavnosti je sodelovanje pri zagotavljanju pogojev za optimalni celostni razvoj vsakega otroka ne glede na spol, socialno in kulturno poreklo, risbica 12veroizpoved, narodno pripadnost ter telesno in duševno konstitucijo.

Naloga svetovalne službe našega vrtca je, da se na podlagi svojega posebnega strokovnega znanja, preko svetovalnega odnosa in na strokovno avtonomni način vključuje v kompleksno reševanje pedagoških, psiholoških in socialnih vprašanj vzgojno-izobraževalnega  dela v vrtcu tako, da pomaga, svetuje in sodeluje z vsemi udeleženci vrtca, in sicer z otroki in njihovimi  starši, strokovnimi delavci vrtca, z vodstvom vrtca in z zunanjimi institucijami.

Svetovalna delavka se vključuje v vzgojno-izobraževalno delo na ravni pomoči, sodelovanja pri razvojnih in preventivnih dejavnostih, sodelovanja pri organizaciji in načrtovanju ter evalvaciji vzgojno-izobraževalnega dela vrtca.

Svetovalno delo temelji na načelu prostovoljnosti, pomoči, zaupnosti in skupnega delovanja v dobrobit otroka in družine. 

Svetovalna delavka:

VESNA COREL

Telefon: 01/420 47 37, 040/322-136
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

             "Otrok je knjiga, iz katere beremo in kamor naj bi pisali."
                                                                                  (Peter Rosseger)