Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Zdravo okolje v vrtcu predstavlja predpogoj za zdrav način življenja, zato si zaposleni v vrtcu prizadevamo omogočiti vsem otrokom, da v polni meri razvijejo svoje telesne, psihične in socialne potenciale. Vzgoja za zdravje je sestavni del življenja in dela v vrtcu. Vsebine so vpete v vzgojno delo, poudarjen je dejaven in izkustven pristop pri njihovem izvajanju. V vsakodnevnih dejavnostih vzpodbujamo zdrav stil življenja za vse: otroke, osebje, starše in obiskovalce vrtca.Prizadevamo si, da bi bili medsebojni odnosi med vsemi, ki delajo in se srečujejo v vrtcu kar najboljši. Predvsem pa, da bi se vsak otrok dobro počutil, imel občutek sprejetosti in lastne veljave.Delo Organizatorja prehrane in zdravstveno higienskega režima opravlja Maja Berlic, dipl. san. inž., ki je dosegljiva na telefonski številki 01/4204 702, ali po elektronski pošti na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zdravo okolje v vrtcu predstavlja predpogoj za zdrav način življenja, zato si zaposleni v vrtcu prizadevamo omogočiti vsem otrokom, da v polni meri razvijejo svoje telesne, psihične in socialne potenciale. Vzgoja za zdravje je sestavni del življenja in dela v vrtcu. Vsebine so vpete v vzgojno delo, poudarjen je dejaven in izkustven pristop pri njihovem izvajanju. V vsakodnevnih dejavnostih vzpodbujamo zdrav stil življenja za vse: otroke, osebje, starše in obiskovalce vrtca.

Prizadevamo si, da bi bili medsebojni odnosi med vsemi, ki delajo in se srečujejo v vrtcu kar najboljši. Predvsem pa, da bi se vsak otrok dobro počutil, imel občutek sprejetosti in lastne veljave.

Delo Organizatorja prehrane in zdravstveno higienskega režima opravlja Maja Berlic, dipl. san. inž., ki je dosegljiva na telefonski številki 01/4204 702, ali po elektronski pošti na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..