Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

tudi letos bomo v vrtcu v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Rudnik, OŠ Oskarja Kovačiča ter ZPM Ljubljana ter organizirali dobrodelno akcijo Zbiranje priboljškov za otroke za decembrsko obdarovanje in praznovanje.

Smo v času, ko je mnogo družin potisnjenih v težko finančno stisko, zato vas vabimo, da s skupnimi močmi otrokom teh družin polepšamo praznični december. S priboljški, kot so čokolade, piškoti, marmelade, čokoladni namazi, med, čokolešnik, grisini, sokovi, oreščki in suho sadje, slani prigrizki, čaji in alpsko mleko bomo razveselili otroke, ki sicer tega niso deležni med letom.

Dobrodelna akcija ZBIRANJA PRIBOLJŠKOV bo potekala do četrtka, 23. 11. 2023, v preddverjih (oz. vhodih vseh 5 hiš našega Vrtca Galjevica:
· enota Galjevica,
· enota Orlova,
· enota Jurček,
· Lokacija Pot k Ribniku,
· Lokacija Dolenjska c. (garderoba).

Škatla za zbiranje priboljškov bo v garderobi vsakega trakta vrtca, kamor lahko odložite priboljške med 6. in 17. uro.

Priboljške bodo pomoči potrebne družine našega vrtca lahko prevzele na lokaciji Četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20, od torka, 28. 11. do petka, 1. 12. 2023 med 8.30 in 13.00 uro ter v sredo do 17.00 ure. Prosimo, da predhodno pred prevzemom pokličete na telefon ČS: 01/4280-345.

Ostanek priboljškov bomo v ponedeljek, 4. 12. 2023 predali ZPM Ljubljana Moste Polje.

Z željo, da bi bil decembrski čas prijazen do prav vseh, se vam za sodelovanje v naprej zahvaljujemo.

Barbara Novinec,
ravnateljica

VLJUDNO VABLJENI NA tretje srečanje iz ciklusa preventivnih programov za starše otrok v Vrtcu Galjevica v šolskem letu 2023/24.

Srečanje Šole za starše bo potekalo pod naslovom:

SPODBUJANJE GOVORNO JEZIKOVNEGA RAZVOJA PREDŠOLSKIH OTROK

Srečanje bo vodila: MARIKA RAVNIK, mag. prof. logopedinja, surdopedagoginja

Srečanje bo potekalo, v TOREK, 21.11.2023, med 17.00 in 18.30 uro, preko ZOOM povezave, ki jo boste prejeli 20. 11. preko oddelčne e-pošte.

Povezava za ogled ZOOM srečanja SPODBUJANJE GOVORNO JEZIKOVNEGA RAZVOJA PREDŠOLSKIH OTROK (Marika Ravnik):

https://video.arnes.si/watch/64h55zwy41x3

Spoštovani starši,

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v med-prazničnem času jesenskih počitnic, bosta v prihodnjem tednu zaprti obe lokaciji (lokacija Dolenjska c. in Pot k ribniku), ki bosta vsaka s po 1 oddelkom in SD gostovali na enoti Galjevica. V ponedeljek bo zaprta tudi enota Jurček, ki bo znotraj samostojnega oddelka delovala na enoti Galjevica. Enoti Galjevica in Orlova bosta odprti ves čas, vendar znotraj združenih oddelkov.
Poslovni čas enot v tem času ostaja nespremenjen, od 6:00 do 17:00 ure.

Želimo vam prijetne praznične, jesenske dni in vas pozdravljamo.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Spoštovani starši,

drugo leto zapored organiziramo Dan menjave otroških zimskih oblačil in vas vabimo, da se nam pri tem pridružite. Ponovna uporaba oblačil rešuje več izzivov sodobne družbe – hiperprodukcijo, hiperpotrošnjo in ‘hiperodlaganje’. Po naših izkušnjah se jim najlažje zoperstavimo z zgledom, od tod tudi zamisel in potreba po Dnevu menjave otroških rabljenih oblačili.

Vse starše vabimo, da rabljena, čista in ne-strgana zimska otroška oblačila in obutev prinesete v vrtec in jih oddate v oddelku otroka med 8. in 10. 11. 2023.

V ponedeljek, 13. 11. 2023 bomo imeli vsa zbrana zimska otroška oblačila in obutev zloženo v večnamenski dvorani in vas vabimo, da izberete in prevzamete potrebno med 15:00 in 17:00 uro.

VLJUDNO VABLJENI NA drugo srečanje iz ciklusa preventivnih programov za starše otrok v Vrtcu Galjevica v šolskem letu 2023/24.

Srečanje Šole za starše bo potekalo pod naslovom:

VPLIV RABE ZASLONOV NA RAZVOJ OTROKA

Srečanje bo vodila: ZALA BRICELJ (digitalna strateginja, strokovnjakinja in predavateljica na področju varne in odgovorne rabe interneta)

PRIDITE, PRISLUHNITE, VPRAŠAJTE, RAZPRAVLJAJTE!

Srečanje bo potekalo, v TOREK, 24. 10. 2023, med 17.00 in 18.30 uro, preko ZOOM povezave, ki jo boste prejeli 23.10. preko oddelčne e-pošte.

Povezava za ogled ZOOM srečanja VPLIV VARNE RABE ZASLONOV NA RAZVOJ OTROKA (Zala Bricelj): https://video.arnes.si/watch/05h59plcdm3r

Z novim vrtčevskim letom in prihodom jeseni, ko bodo dnevi postajali vse krajši, temperature pa bodo nižje, vas z željo po druženju, izobraževanju in ustvarjanju znotraj posameznih oddelkov in na nivoju celotnega vrtca vabimo na dogodek, ki ga bomo praznovali  

 v sredo, 4.10.2023 ob 16.30-18.30 uri.

Zberemo se znotraj posameznih oddelkov ob 16.30 uri, 30 minutno oddelčno druženje bomo popestrili z obiskom 7 postaj na zunanjem igrišču pered dvorano Krim in sicer nas bodo obiskali: policisti, reševalci, gasilci ter predstavniki VARNE POTI z dvema poligonoma: prometni poligon (poganjalčki) in prehod za pešce s semaforji. Vse skupine bodo poleg staršev ves čas spremljali strokovni delavci oddelka, otroci pa naj bodo primerno obuti in oblečeni. V primeru dežja bo dogodek organiziran samo na lokaciji vrtca.

Z željo, da bi se srečanja udeležili prav vsi, vas lepo pozdravljamo.

Spoštovani starši,

v obdobju od 7. 9. do 18. 9. 2023 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani prvi oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na uvodnem sestanku za starše je za nas zelo pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste oz. boste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po e-pošti.

Z željo, da se boste sestanka lahko udeležili, tudi starši otrok, ki se bodo v vrtec vključevali s časovnim zamikom, vas prijazno pozdravljam.

Barbara Novinec,
ravnateljica

 

VLJUDNO VABLJENI NA prvo srečanje iz ciklusa preventivnih programov za starše otrok v Vrtcu Galjevica v šolskem letu 2023/24. 

Srečanje Šole za starše bo potekalo pod naslovom: NTC sistem učenja 

Srečanje vodi: dr. Ranko Rajović preko ZOOM povezave, ki jo boste 25. 9. prejeli preko oddelčne e-pošte: v torek, 26. septembra 2023, ob 17:00 uri.  

PRIDITE, PRISLUHNITE, VPRAŠAJTE, RAZPRAVLJAJTE!

Srečanje se bo snemalo, povezavo do posnetka boste prejeli po e-pošti  oddelka v sredo, 28. 9.


Povezava do ZOOM srečanja: https://arnes-si.zoom.us/j/92232529918