Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Letošnje zelo posebno vrtčevsko leto zaključujemo v soboto, 3. 6. 2023 s krovnim dogodkom »SKUPAJ ZMOREMO«, ki bo združeval športne igre za otroke s starši ter že 10. dobrodelno - prijateljsko košarkarsko tekmo za Sklad Vrtca Galjevica oz. Fundacijo Vila Galja, ki jo organizira starš v našem vrtcu, g. Andrej Sladič, s spremljajočo akcijo zbiranja starega papirja, srečelovom, licitacijo športnih dresov in kosila za udeležence. Dogodek
bo potekal na lokaciji enote Galjevica in igrišča pred Dvorano Krim v primeru suhega vremena. Parkirišče pred enoto Galjevica (Galjevica 35) bo v času dogodka zaprto.

 

Z željo, da bodo uspeli realizirati še en prijeten dogodek za majhne in velike prijatelje Vrtca Galjevica, znotraj katerega bomo zbrali dovolj sredstev za pokrivanje potreb sofinanciranja ali pa popolnega plačila programov vrtca v naravi, letovanj in zimovanj za otroke Vrtca Galjevica, vas vabimo k udeležbi na dogodku.

 

Spoštovani starši,

v obdobju od 8. 5. 2023 do 23. 5. 2023 bodo v Vrtcu Galjevica organizirani drugi oz. tretji (za najstarejše oddelke) oddelčni sestanki za starše. Podrobnejši razpored v enotah in lokacijah si lahko ogledate v spodnjih razpredelnicah.

Vaša udeležba na uvodnem sestanku za starše je za nas zelo pomembna, zato vas prosimo, da se sestanka zanesljivo udeleži eden od staršev. Srečanje bo trajalo predvidoma 1 uro, dnevni red pa ste oz. boste prejeli ob osebnem vabilu v oddelku oz. po e-pošti.

 

Z željo, da se boste sestanka lahko udeležili, vas prijazno pozdravljam.

Barbara Novinec,
ravnateljica

 

Spoštovani starši,

zaradi manjšega števila napovedane prisotnosti otrok v času prvomajskih počitnic, bosta v sredo, 26. 4. odprti enota Galjevica in enota Orlova, kamor bodo združeni tudi oddelki obeh lokacij in enote Jurček; ostale 3 hiše (enota Jurček, lokaciji Dolenjska c. in Pot k ribniku) bodo zaprte. V petek, 28.4. 2023 bo odprta samo enota Orlova, kjer bodo združeni oddelki vseh 5 hiš, ostale 4 hiše bodo zaprte, prisotni otroci iz posameznih hiš in SD bodo razporejeni v enoto Orlova. Poslovni čas ostaja nespremenjen, od 6:00 do 17:00 ure.

 

Želimo vam prijetne praznične dni in vas lepo pozdravljamo!

Vesna Podboj Panič,
pomočnica ravnateljice

 

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je vrtec prejel več vlog za vpis v vrtec za šolsko leto 2023/2024 kot ima prostih mest, zato je o sprejemu otrok dne, 5. 4 .2023 odločala Komisija za sprejem otrok. Obvestila o sprejemu otroka v vrtec oziroma Obvestila o uvrstitvi otroka na čakalni seznam vrtca so bila z navadno pošto poslana v torek, 11. 4. 2023. V prilogi objavljamo Čakalni seznam za sprejem otrok za šol. l. 2023/24 le za I. starostno obdobje, saj so bili vsi otroci II. starostnega obdobja sprejeti. O vseh nadaljnjih postopkih vpisa vas bomo obvestili.


  

Lep pozdrav.

Barbara Novinec, ravnateljica

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo vpis otrok v Vrtec Galjevica za šolsko leto 2023/24 potekal od 1. do 15. marca 2023.

Vlogo oddajo:
- starši, ki otroka prvič vpisujejo v vrtec,
- starši otroka, ki je na centralnem čakalnem seznamu v šol. l. 2022/23 in še potrebuje vrtec,
- starši, ki so vlogo oddali po 15. 3. 2022 in otrok ni bil sprejet v vrtec ter
- starši otrok, ki že obiskujejo vrtec in želijo otroka vključiti v drug javni vrtec na območju MOL (prepis).

Izpolnjeno in podpisano Vlogo za vpis, ki je dostopna na naši spletni strani: https://www.vrtec-galjevica.si/vpis lahko oddate na več načinov:
- prinesete osebno v tajništvo vrtca med 7.00 in 15.00 uro,
- pošljete priporočeno na naslov vrtca: Vrtec Galjevca, Galjevica 35, 1000 Ljubljana,
- pošljete skenirano na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .
Vloga oddana po elektronski pošti mora biti podpisana z digitalnim oz. elektronskim podpisom ali lastnoročnim podpisom.

V kolikor bo vrtec prejel več vlog, kot je prostih mest, bo o sprejemu otrok odločala komisija za sprejem otrok.

Za podrobnejše informacije lahko pokličete na telefonsko številko 01/420 47 00(12).

Lepo vas pozdravljamo.

Barbara Novinec,
ravnateljica

VG Novoletna Cestitka 2021

 

Spoštovani starši,

vstopili smo v veseli december, mesec dobrosrčnosti in obdarovanj. Ker ima vrtec že dolgoletno tradicijo zelo uspešnega sodelovanja s starši in zaposlenimi, vam v prilogi pošiljamo zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacijo. Šolski sklad Vrtca Galjevica je z letom 2022 pridobil status upravičenca 0,3% odmerjene dohodnine s strani davčnih rezidentov v RS.

Na podlagi tega in navodil FURS-a, vas prosimo, da priloženi obrazec izpolnite v celoti tako, da v prvo preglednico navedete naziv upravičenca z davčno številko in mu dodelite 0,7 % , v drugo preglednico pa navedete naziv našega sklada: Šolski sklad Vrtca Galjevica, davčna številka 64056732 in 0,3 %.

Vlogo lahko oddate:

1) v elektronski obliki na povezavi: 

https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/openportal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo ,

2) osebno v oddelku otroka v vrtcu ali v računovodstvo vrtca,

3) po pošti na FURS, Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana.

Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejme novo zahtevo ali preklic zahteve.

Tistim, ki ste zahtevo že oddali se najlepše zahvaljujemo, ostale, ki se še niste odločili, pa k tej nameri prijazno vabimo.

 

Prijazen pozdrav in lep decembrski čas vam želim.

Barbara Novinec,
ravnateljica

Bliža se tisti čarobni čas leta, ko snežinke tiho prekrijejo sledi starega leta; bližajo se tisti dnevi, polni pričakovanj in miline, ko radostni zapremo oči in si tiho zaželimo, da ne mine ...
Decembrski čas bomo skupaj praznovali v četrtek, 8. 12. 2022 od 17.-19 ure v parku pred enoto Galjevica in v prostorih dvorane Krim, vhod v dvorano bo iz centralnega vhoda. Z željo po druženju, pravljičnemu vzdušju, ki ga bomo popestrili z glasbo, se bomo zbrali se bomo zbrali v igralnicah našega vrtca in sicer na na enotah Galjevica in Jurček ob 17.15 uri ter na enoti Orlova z obema lokacijama Pot k ribniku in Dolenjska cesta ob 17.00 uri ter se skupaj z otroci in starši ob svetlobi naših latern odpravili do dvorane Krim. Na enoti Orlova, Jurček in obeh lokacijah bo bazar potekal že dan pred dogodkom in sicer v sredo, 7. 12. med 14.00 in 16.30 uro. Zbrana sredstva bodo namenjena Fundaciji Vila Galja za sofinanciranje nadstandardnih programov za otroke.

 

Z željo, da bi se srečanja lahko udeležili prav vsi, vas lepo pozdravljamo.

 

Spoštovani starši,

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v času jesenskih počitnic, bosta med sredo in petkom, 2. - 4.11.2022 zaprti obe lokaciji (lokacija Dolenjska c. in Pot k ribniku), ki bosta vsaka s po 1 oddelkom in SD gostovali na enoti Galjevica, vse 3 enote vrtca bodo odprte. Poslovni čas enot v tem času ostaja nespremenjen, od 6:00 do 17:00 ure.

 

Hkrati se vam zahvaljujem za posredovanje namere o prisotnosti vašega otroka v tednu po prazniki, kar nam omogoča optimalno organizacijo dela in možnost koriščenja letnih dopustov tudi med zaposlenimi.

V ponedeljek, 24.10.2022 je na nivoju vrtca potekala akcija izmenjave otroških zimskih oblačil in obutve, ki je bila sicer bolj skromno obiskana (7 družin), vendar je dosegla namen. Na podlagi ocene vseh vključenih, bomo akcijo ponovili marca 2023 in vas predhodno obvestili vsaj 14 dni pred dogodkom, da boste imeli dovolj časa za pregled oblačil.

Želimo vam mirne in prijazne prihajajoče praznične dni in vas lepo pozdravljam.

Barbara Novinec,
ravnateljica