Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

 

Spoštovani starši,

locje-veliko
na spletni strani Vrtca Galjevica si lahko ogledate splošne informacije o delu in življenju v vseh petih hišah našega vrtca, program, vizijo in cilje. Vrtec svojo vzgojno in izobraževalno nalogo izpolnjuje skozi igro otroka in različne dejavnosti, ki so vedno skrbno načrtovane, izhajajo iz potreb in razvojne stopnje otroka ter vodijo k točno določenim ciljem. Otroku skušamo nuditi spodbudno učno okolje, da lahko skozi igro in gibanje prihaja do novih spoznanj in izkušenj.

Osnova za izvajanje programa je nacionalni program Kurikulum za vrtce. Trudimo se, da se vsak otrok čuti sprejetega, varnega in srečnega. Zaposleni v vrtcu se zavedamo, da je otroku prijazno, ustvarjalno okolje, podprto s strokovnostjo pogoj, da razvije svoje interese, znanja, sposobnosti in vrednote, ki ga bodo bogatile in osrečevale.

Vzgoja predšolskega otroka je uspešna takrat, ko starši in vrtec dobro sodelujemo, si pomagamo in sledimo istemu cilju – otroka naučiti samostojnosti, odgovornosti, sprejemanja pravil in pozitivnih vrednot, ki veljajo v družbi. Zavedamo se vaše primarne vzgojne vloge, prizadevamo pa si ustvarjati razmere za medsebojno povezovanje in dobro sodelovanje, zato so vaše pobude in predlogi za nas zelo pomembni in dragoceni. Želimo, da med nami vlada obojestransko spoštovanje in zaupanje, saj se le v takem odnosu lahko uspešno razvija otrokova osebnost.

Na spletnih straneh boste opazili tudi risbe otrok, predvsem zato, da je viden naš pristop k učenju in izražanju otrok, ki ga izvajamo pri likovni vzgoji in podobno na vseh drugih področjih.

Barbara Novinec,
ravnateljica