Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

v četrtek, 9. 12. in v petek, 10. 12. popoldan (med 13.30 in 16.30 uro) je organiziran decembrski bazar na vseh 5 hišah našega vrtca, ki bo tudi letos potekal nekoliko drugače, saj nam razmere ne omogočajo druženja družin v okviru oddelka ali krovnega dogodka vrtca.

Otroci in starši ste vabljeni na bazar na prostem, ki je organiziran na stojnicah na igriščih vseh naših hiš vrtca (razen v bloku na Dolenjski c. je to pred vhodom), stojnice imajo dovolj medsebojne razdalje in na bazarju zbiramo s prostovoljnimi prispevki sredstva za Sklad vrtca, ki je prispeval k pripravi novoletnih daril Dedka Mraza za vse naše otroke, hkrati pa zbiramo prispevke tudi za subvencioniranje nadstandardnih programov v vrtcu. V oddelkih našega vrtca smo otroci in strokovne delavke, ob pomoči naših pridnih kuhinjskih delavcev, napekli piškote, vkuhali slastne marmelade, pripravili pa smo tudi novoletna voščila in poseben koledar pozitivnih vrednot 2022: Vrtec Galjevica, Ljubljana – Mesto pozitivnih vrednot, ki jih živimo v našem vrtcu: družina, kultura, ljubezen, narava, pogum, prijaznost, prijateljstvo, sočutnost in sobivanje, skrb za naravo, zdravje, znanje in sreča. Koledar je opremljen z mislimi in željami otrok. Hkrati je to tudi tema letošnje praznične okrasitve vseh hiš našega vrtca.

Z željo, da bo decembrski čas prijazen za prav vse in da si boste vzeli čas za obisk na bazarju, vas lepo pozdravljamo.

Barbara Novinec, ravnateljica