Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

zaradi manjšega števila načrtovane prisotnosti otrok v času jesenskih počitnic, bosta med sredo in petkom, 2. - 4.11.2022 zaprti obe lokaciji (lokacija Dolenjska c. in Pot k ribniku), ki bosta vsaka s po 1 oddelkom in SD gostovali na enoti Galjevica, vse 3 enote vrtca bodo odprte. Poslovni čas enot v tem času ostaja nespremenjen, od 6:00 do 17:00 ure.

 

Hkrati se vam zahvaljujem za posredovanje namere o prisotnosti vašega otroka v tednu po prazniki, kar nam omogoča optimalno organizacijo dela in možnost koriščenja letnih dopustov tudi med zaposlenimi.

V ponedeljek, 24.10.2022 je na nivoju vrtca potekala akcija izmenjave otroških zimskih oblačil in obutve, ki je bila sicer bolj skromno obiskana (7 družin), vendar je dosegla namen. Na podlagi ocene vseh vključenih, bomo akcijo ponovili marca 2023 in vas predhodno obvestili vsaj 14 dni pred dogodkom, da boste imeli dovolj časa za pregled oblačil.

Želimo vam mirne in prijazne prihajajoče praznične dni in vas lepo pozdravljam.

Barbara Novinec,
ravnateljica