Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

vstopili smo v veseli december, mesec dobrosrčnosti in obdarovanj. Ker ima vrtec že dolgoletno tradicijo zelo uspešnega sodelovanja s starši in zaposlenimi, vam v prilogi pošiljamo zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacijo. Šolski sklad Vrtca Galjevica je z letom 2022 pridobil status upravičenca 0,3% odmerjene dohodnine s strani davčnih rezidentov v RS.

Na podlagi tega in navodil FURS-a, vas prosimo, da priloženi obrazec izpolnite v celoti tako, da v prvo preglednico navedete naziv upravičenca z davčno številko in mu dodelite 0,7 % , v drugo preglednico pa navedete naziv našega sklada: Šolski sklad Vrtca Galjevica, davčna številka 64056732 in 0,3 %.

Vlogo lahko oddate:

1) v elektronski obliki na povezavi: 

https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/openportal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo ,

2) osebno v oddelku otroka v vrtcu ali v računovodstvo vrtca,

3) po pošti na FURS, Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana.

Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejme novo zahtevo ali preklic zahteve.

Tistim, ki ste zahtevo že oddali se najlepše zahvaljujemo, ostale, ki se še niste odločili, pa k tej nameri prijazno vabimo.

 

Prijazen pozdrav in lep decembrski čas vam želim.

Barbara Novinec,
ravnateljica