Prijava - utrinki

PRIJAVA - OGLED UTRINKOV

UPORABNIK
GESLO
zapomni si me

UnescoNTC sistem učenjaErasmus+eTwinningEkoŠolaGozdni vrtecZmagujmo z vrednotamiZdravje v vrtcuVarni VrtecMali SončekTurizem in vrtec

Spoštovani starši,

tudi letos bomo v vrtcu v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Rudnik, OŠ Oskarja Kovačiča ter ZPM Ljubljana ter organizirali dobrodelno akcijo Zbiranje priboljškov za otroke za decembrsko obdarovanje in praznovanje.

Smo v času, ko je mnogo družin potisnjenih v težko finančno stisko, zato vas vabimo, da s skupnimi močmi otrokom teh družin polepšamo praznični december. S priboljški, kot so čokolade, piškoti, marmelade, čokoladni namazi, med, čokolešnik, grisini, sokovi, oreščki in suho sadje, slani prigrizki, čaji in alpsko mleko bomo razveselili otroke, ki sicer tega niso deležni med letom.

Dobrodelna akcija ZBIRANJA PRIBOLJŠKOV bo potekala do četrtka, 23. 11. 2023, v preddverjih (oz. vhodih vseh 5 hiš našega Vrtca Galjevica:
· enota Galjevica,
· enota Orlova,
· enota Jurček,
· Lokacija Pot k Ribniku,
· Lokacija Dolenjska c. (garderoba).

Škatla za zbiranje priboljškov bo v garderobi vsakega trakta vrtca, kamor lahko odložite priboljške med 6. in 17. uro.

Priboljške bodo pomoči potrebne družine našega vrtca lahko prevzele na lokaciji Četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20, od torka, 28. 11. do petka, 1. 12. 2023 med 8.30 in 13.00 uro ter v sredo do 17.00 ure. Prosimo, da predhodno pred prevzemom pokličete na telefon ČS: 01/4280-345.

Ostanek priboljškov bomo v ponedeljek, 4. 12. 2023 predali ZPM Ljubljana Moste Polje.

Z željo, da bi bil decembrski čas prijazen do prav vseh, se vam za sodelovanje v naprej zahvaljujemo.

Barbara Novinec,
ravnateljica